حفاظ استیل

آرامش در زندگی ، نیازمند امنیت است. امنیت یکی از مهمترین مواردی است که در تمامی اماکن باید رعایت شود. ایمن سازی ساختمانها از مهمترین نکاتی که در مقررات ملی ساختمان به دفعات به آن اشاره شده است.
یکی از مواردی که در ایمن سازی ساختمانها لازم است رعایت شود، تامین ایمن سازی دربهای ورودی ساختمان است که با رعایت آن میتوان ایمنی در ساختمان را بسیار افزایش داد.
دربهای ورودی، بالکنها و پنجره از نقاطی هستند که در صورت عدم ایمن سازی، کاملا مخاطره آمیز خواهند بود.
حفاظ استیل یکی از موارد ایجاد امنیت در مقابل سرقت میباشد که بااستفاده از متریال مناسب و اجرای درست، احتمال سرقت را به حداقل میرساند.
حفاظ استیل با توجه به اندازه و محل نصب، اَشکال مختلف دارد.
حفاظ بانکی: در این شکل از حفاظ، تمامی لوله ها و پروفیل ها بهم متصل شده و در یک کلاف میباشند ، حفاظ استیل بانکی بالاترین ضریب امنیت را در بین حفاظهای استیل دارد بطوری که مورد تایید نیروی انتظامی جهت حفاظت از بانکها رسیده است. با اجرای حداقل یک ستون در وسط و داشتن میلگرد در لوله های میانی ، بسیار ایمن میباشد.
حفاظ بانکی H: این شکل از حفاظ ، همانند حفاظ بانکی بوده با این تفاوت که تمام حفاظ در یک کلاف نیستند و فقط توسط پروفیل های عمودی بهم متصل شده اند.
حفاظ استیل پنجره: برای ایمن سازی پنجره ها ، میتوان دو طرح حفاظ اجرا کرد. اول حفاظ استیل بانکی ، دوم حفاظ بصورت هندریل ، در این حالت هر خط لوله مستقیم به دیوار نصب میشوند. این شکل، ایمنی خوبی دارد و قیمت آن نسبت به حفاظ بانکی مناسبتر خواهد بود. قطر لوله های استفاده شده بصورت هندیل، بستگی به فضای نصب ۳۸mm یا ۵۱mm خواهد بود.
در ساخت حفاظ استیل، ضخامت لوله ها وپروفیل بسیار اهمیت دارد تا ضمن تقویت و استحکام حفاظ، مقاومت آنرا در برابر ضربه و فشار بیشتر شود. حداقل ضخامت مناسب برای حفاظ استیل ۱mm است.
در مقابل دربها، حفاظ استیل به صورت تاشو(درب) ساخته و اجرا میشود. تا مشکلی برای عبور و مرور نداشته باشد.
اندازه پروفیل برای استفاده در حفاظ استیل ۴۰×۴۰ و لولههای میانی ۲۵mm است.